Julekalender 2018 er nå avsluttet - velkommen tilbake neste år!

I to nordiske land er det vanlig med julebord på julaften – en oppdekning med mange varme og kalde retter. Hvilke land er dette?
Dagens premie

I dagens luke kan du vinne 6 måneders forbruk med Multivitaminer!

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: Sverige og Finland


Vilkår

• Du må være fylt 18 år.

• Du må ha betalt evt forfalne fakturaer.

• I forbindelse med publisering av vinnere vil personopplysninger som navn, etternavn og sted bli publisert på Vesterålens Naturprodukter (VNP) sin hjemmeside www.vnp.no innen 3 uker etter at trekningen har funnet sted.

• Ansvarlig for konkurransen er markedsavdelingen hos VNP.

• Premier tilknyttet våre konkurranser sendes per post til vinnere. Vinnere av gavekort får skriftlig informasjon om hvordan disse skal innløses.

• Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller mot annen eiendom. Vinneren er selv ansvarlig for å betale evt gevinstskatt som måtte oppstå som følge av premien.

• Ved å sende inn konkurransebidraget, overfører du opphavsretten til bidraget til VNP, noe som betyr at VNP fritt eier, lisenser, endrer, modifiserer eller på annen måte disponerer de overførte rettighetene. VNP får benytte bidraget valgfritt så lenge det ikke strider mot norsk lov og etikk.

• Ansatte i VNP eller deres familie kan ikke delta i konkurransen.

• VNP tar ikke ansvar for konsekvensene dersom et konkurransebidrag forsvinner, skades, sendes feil eller blir for sent levert til VNP.

• Ved deltakelse i trekning på Facebook må du ha en åpen profil slik at vi kan se at du har deltatt.

• De personopplysningene du oppgir (f.eks navn, adresse, telefonnummer, e-post) i forbindelse med konkurransene kan bli behandlet av VNP. VNP er i slike tilfeller ansvarlig for dine personopplysninger. Opplysningene behandles for å administrere og trekker vinnere i den aktuelle konkurransen og for å kunne sende markedsføringsmateriell til deg. I forbindelse med publisering av vinnere vil ditt navn, etternavn og bosted publiseres på VNPs hjemmeside.

Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er informert og samtykker til at vi behandler dine personopplysninger som nevnt ovenfor. Du bekrefter og samtykker også til at dine personopplysninger kan bli overført til andre avdelinger i Pfizer-konsernet, både i og utenfor det Europeiske økonomiske samarbeids-området. VNP har rutiner for å beskytte dine personopplysninger.

For spørsmål om hvordan vi bruker personopplysningene, vennligst kontakt Vesterålens Naturprodukter AS, Strandgata 16, 8401 Sortland, telefon 800 80 818 eller epost: kundeservice@vnp.no Du kan når som helst be om innsyn i opplysningene som er registrert om deg og be om at disse blir rettet eller slettet, samt at du har rett til dataportabilitet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke gjennom å kontakte oss på angitt adresse. Dette påvirker imidlertid ikke behandlingen av personopplysningene som skjedde før samtykket ble trukket tilbake.

Dine personopplysninger lagres i [tidsperiode] eller ihht til gjeldende lovverk. Dersom du har synspunkter på måten VNP behandler dine personopplysninger kan du kontakte VNP eller sende inn en klage til datatilsynet.

Ref. PP-PWP-NOR-0028

Vilkår

For at Vesterålens Naturprodukter skal kunne sende deg produkter, nyttig informasjon, samt tilbud på kosttilskudd og nyhetsbrev trenger vi ditt samtykke: Ja takk, jeg vil gjerne motta nyttig informasjon, månedlige nyhetsbrev og tilbud på kosttilskudd og andre produkter per E-post og/eller SMS fra Vesterålen Naturprodukter AS. Tjenesten er gratis og det vil alltid være mulig å tilbakekalle ditt samtykke, via de e-mail eller sms du mottar, eller innstillingene i din profil. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvem vi deler dem med, hvor lenge vi oppbevarer dem her: vnp.no/personvern.

PP-PWP-NOR-0028